منظور از تجاری سازی زعفران چیست؟
به زبان ساده تجاری سازی زعفران یعنی به جای فروش محصول به واسطه ها با قیمت های ارزان.محصولمان را بسته بندی و به مشتریان نهایی عرضه نماییم و یا آن را به بازارهای جهانی صادر نماییم
اینجا مختص کشاورزان آینده نگر است…
به زبان ساده تجاری سازی زعفران یعنی به جای فروش محصول به واسطه ها با قیمت های ارزان.محصولمان را بسته بندی و به مشتریان نهایی عرضه نماییم و یا آن را به بازارهای جهانی صادر نماییم
اولین گام برای شروع تجاری سازی زعفران اخذ مجوز بسته بندی زعفران از جهاد کشاورزی است.پس از ارائه درخواست و تکمیل مدارک و همچنین تصویب طرح، موافقت اصولی اولیه برای شما صادر می شود.خلاصه سایر مراحل به شرح زیر می باشد:
این مجوز تحت عنوان موافقت اصولی تاسیس توسط جهاد کشاورزی صادر می شود و در آن متقاضی طی یک طرح توجیهی جهت بسته بندی درخواست خود را ارائه می نماید
حالا شما برای محصول خود نیاز به نام و نشان دارید تا مشتریان بتوانند محصول شما را در بازار پیدا کنند.اخذ برند پیش نیاز مجوز بهداشت بوده و دریافت ان الزامی است
پس از اخذ برند با مراجعه به اداره استاندارد درخواست خود مبنی بر نشان استاندارد را ارائه نموده و پس از تشکیل پرونده و بررسی محصول نشان صادر خواهد شد
در این مرحله با مراجعه به اداره غذا و دارو .درخواست خود را همراه با برند و نشان استاندارد ارائه نمایید و پس از بازدید کارشناس از محل اجرای طرح نشان سیب سلامت صادر می گردد
پس از اخذ مجوز بهداشت با ارائه مستندات به جهاد کشاورزی برای شما مجوز بهره برداری صادر و شما می توانید محصول خود را بسته بندی و در بازار هدف به فروش برسانید
جهت صادرات زعفران نیاز به اخذ کارت بازرگانی می باشد متولی صدور کارت بازرگانی اداره صنعت معدن و تجارت با همکاری اتاق بازرگانی می باشد.با اخذ کارت بازرگانی قادر خواهید بود محصول خود را در بازار جهانی باقیمت های بسیار عالی عرضه نمایید
با ما در تماس باشید
درصورت نیاز به مشاوره تلفنی با ارسال پیامک درخواست خود را ارائه و کارشناسان ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت